Субота, 27 Квітня, 2024

Рекламний лад: у Кривому Розі анулюють дозволи на розміщення білбордів

У Кривому Розі заходилися наводити лад з вуличною рекламою. Зокрема, узялися за великі металеві рекламні конструкції. Далі на kryvyi-rih-future.

Так, на останньому засіданні виконкому Криворізької міської ради, було прийняте рішення про ануляцію семи дозволів на розміщення білбордів у місті.

Як повідомили в Інспекції з благоустрою Кривого Рогу, вони почали отримувати відповіді від підприємців стосовно недавнього заклику впорядкувати належні їм рекламні конструкції та переглянути їх доцільність на вулицях міста через те, що такий вид реклами перестав користуватися попитом серед рекламодавців, а на вулицях  міста з’явилося багато порожніх рекламних щитів.

«Почали отримувати відповіді на наш заклик й від інших великих гравців ринку реклами. Дякуємо за розуміння та готовність враховувати інтереси міста та його мешканців! Очікуємо на наступні заяви на ануляцію. 8 бордів мають бути перенесені власниками з ділянки пр. 200-річчя Кривого Рогу, капітальний ремонт якої розпочато на цьому тижні. Направили відповідне звернення. У випадку, якщо до понеділка це зроблено не буде, конструкцій будуть переміщені на зберігання до КП “Парковка і реклама”! Анонсуємо найближчим часом демонтаж близько 10 незаконних бордів», – повідомили в Інспекції з благоустрою.

Підприємці, які мають металеві конструкції по місту, погодилися з вимогами Інспекції навести лад з металевими рекламними конструкціями.

Зокрема, власник 17-ти рекламних конструкцій у місті ТОВ «Октагон – Аутдор» зауважив, що за останні роки кількість їх рекламних конструкцій у місті не збільшувалася, а навпаки зменшувалася, що дає умовну пропозицію клієнту в якісному відборі та проведенні своєї рекламної кампанії.

«Ми розділяємо вашу позицію щодо зменшення загальної кількості рекламних конструкцій у місті. Така дія, безумовно, збільшить рентабельність діяльності рекламних підприємств та надасть нового вигляду місту», – відписалися в Інспекцію в ТОВ «Актагон – Аутдор».

В свою чергу підприємці вимагають підійти до вирішення цього питання системно та диференційовано, враховуючи існуючу кількість конструкцій кожного з підприємств на засадах діалогу влади , представників громадських організацій  і рекламного бізнесу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.