П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Пропозиція перевершила попит: Кривий Ріг заполонили порожні бігборди

У Кривому Розі рекламодавці перестали так активно використовувати бігборди для розміщення на них реклами. Через це у місті з’явилася велика кількість спустошених і поржавілих рекламних конструкцій. На деяких з них залишки реклами ще минулорічної давнини. Далі на kryvyi-rih-future.

В Інспекції з благоустрою Кривого Рогу звернули увагу на цю проблему.

«Зараз на ринку зовнішньої реклами міста пропозиція перевищує попит! Це наглядно демонструє кількість незаповнених білбордів. І назад дороги немає. Це як після смартфону повернутись до телефонії через комутатор», – зазначили в Інспекції.

Також в Інспекції з благоустрою провели опитування криворіжців  стосовно розміщення металевих рекламних конструкцій у місті. Більшість містян відповіли, що їх дратує кількість рекламних щитів, їх наповнюваність, нав’язливість, місця розміщення  та незадовільний технічний стан.

З думкою криворіжців в Інспекції з благоустрою погодилися і взялися вирішити цю проблему. До власників рекламних конструкцій було направлено пропозицію дослухатися до думки криворіжців та переглянути кількість бігбордів по місту.

«Зважаючи на кількість скарг та звернень мешканців міста щодо незручностей, які створюються рекламними конструкціями типу «бігборд», випадках руйнування або пошкодження внаслідок несприятливих погодних умов, що створює небезпеку здоров’ю та життю містян, враховуючи рівень заповнюваності рекламних площин та зникнення попиту на такий вид реклами, просимо переглянути доцільність розміщення наявної кількості таких рекламних засобів», – говориться в пропозиції.

Як розповіла журналісту нашого сайту начальник Інспекції Юлія Ставецька, власники рекламних конструкцій мають повідомити про прийняте рішення до 20 лютого 2020 року.

«Вже є зворотний зв’язок від чотирьох власників, які готові до діалогу щодо зменшення кількості бордів. Минулого року за приписами Інспекції було демонтовано понад 300 конструкцій. А загалом, за розміщення незаконних рекламних конструкцій на об’єктах благоустрою передбачено притягнення до адміністративної відповідальності з накладанням штрафу до 1700 гривень», – повідомила начальник інспекції Юлія Ставецька.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.