Неділя, 28 Квітня, 2024

У Кривому Розі капітально відремонтують 8 закладів культури

У 2020 році у Кривому Розі планують капітально відремонтувати 8 закладів культури. На це з міського бюджету виділено 23,2 мільйона гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міськвиконкому, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Коштом міського бюджету у 2020 році заплановано проведення капітальних ремонтів: даху Криворізької міської музичної школа №11; фасаду будівлі Криворізької міської музичної школи № 2; вхідних груп, приямків та вимощення Криворізької міської музичної школи № 4; покрівлі МКЗК «Народний дім». Продовжиться виконання капітального ремонту Палацу культури «Тернівський», Криворізької міської художньої школи №1 імені Олександра Васякіна; здійснено реконструкцію будівлі Криворізького академічного міського театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху».

Крім ремонту на ці кошти закуплять необхідне обладнання для музичних та художніх шкіл та палаців культури. Загалом на культуру з міського бюджету на 2020 рік було більше 306 мільйонів гривень.

Слід зазначити, що за останні 5 років на ремонт закладів культури та закупівлю необхідного обладнання з бюджету міста було спрямовано 110 мільйонів гривень.

Минулого року у Кривому Розі відремонтували покрівлі ПК «Першотравневий», 10-ї музичної школи та бібліотеки №11. Крім цього відремонтовано ганок та фронтон «Народного дому», замінено вікна на металопластикові у виставковій залі, музшколі №2 та палаці культури «Першотравневий».

Також у 2019 році за кошти з міського бюджету встановлено індивідуальні теплові пункти в міському комунальному закладі культури «Народний дім» та Палаці культури «Карачуни».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.