Субота, 20 Квітня, 2024

Запрацює чи ні у Кривому Розі басейн, який ремонтують вже кілька років

У Кривому Розі продовжуються ремонтні роботи у плавальному басейні ДЮСШ №1. Нещодавно хід робіт проінспектували представники міської влади. В ході робочої наради будівельники доповіли, що вже виконано «чорнове» оздоблення приміщень, завершена гідроізоляція чаші басейну. Далі на kryvyi-rih-future.

Головний інженер ТОВ «Криворіжцівільпроект» Сергій Курінний зазначив, що у чаші додатково нанесли шар гідроізоляції у тих місцях, де мали сумніви. Чашу заповнили водою і вона так стоятиме до кінця тижня, щоб перевірити, чи немає підтікань. Якщо виявиться, що все добре, почнуть укладати плитку. Крім цього, паралельно тривають роботи з оздоблення спортивної зали, роздягалень, басейну. За словами підрядників, роботи йдуть згідно з графіку і мають бути завершені до нового навчального року.

«Що стосується системи водопідготовки, то для того, щоб басейн працював влітку прийнято рішення встановити теплові насоси, що будуть підігрівати воду в чаші. Всі намічені плани та навіть непередбачувані ситуації, які виникали під час ремонту – усунули. Адже басейн не ремонтувався більше 40 років, довелось замінювати практично все: труби та навіть опори», – сказав Сергій Курінний, головний інженер ТОВ «Криворіжцивільпроект».

Крім ремонту самої будівлі паралельно тривають роботи з облаштування прилеглої до будівлі палацу водних видів спорту території . Тут укладають тротуарну плитку та ремонтують ганок.
Мер поставив завдання завершити всі роботи і підготувати басейн до запуску до початку навчального року.

На сьогодні у Кривому Розі розташовано 9 муніципальних басейнів: на базі ДЮСШ №№ 1, 2(два басейни), 6(два басейни), 7(два басейни), 8, 10.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.