Неділя, 28 Квітня, 2024

Майже відремонтували: у Кривому Розі басейн заповнили водою і випробовують

У Кривому Розі продовжується ремонт 50–метрового басейну. Наразі він виконаний на 80%. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

На сьогодні вже відремонтована покрівля басейну, у підвалі виконуються роботи з монтажу фільтрів та обладнання для підігріву води. Крім цього, у всіх службових приміщеннях, роздягальнях, душових та у спортивному залі тривають оздоблювальні роботи. Проводяться роботи з облаштування трибун для глядачів.

Слід зазначити, що чашу басейну заповнили водою і тривають гідравлічні випробування. Якщо вони пройдуть успішно, то будівельники перейдуть до вкладання кахлю.

На фінальній стадії знаходяться роботи з капітального ремонту системи опалення, вентиляції, водопостачання та водовідведення, силових та слабкострумових систем, які забезпечують функціонування будівлі палацу водних видів спорту ДЮСШ №1.

Повідомляється, що всі роботи виконується згідно з графіком, проте прискорити їх з технічних та технологічних причин виконавці не можуть.

Паралельно з ремонтом будівлі проводяться роботи з благоустрою прилеглої території, а саме: демонтаж тротуарної плитки, ремонт ганку та пандуса.

Після капремонту басейн зможе приймати цілий рік не лише професійних спортсменів, а й школярів, студентів і оздоровчі групи.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.