Субота, 20 Квітня, 2024

У Кривому Розі до залізничного вокзалу курсуватимуть 7 нових тролейбусів

У Кривому Розі на лінію вийшли 7 нових тролейбусів. Вони  будуть їздити по маршруту №8 до залізничного вокзалу. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому. Далі на kryvyi-rih-future.

В рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку до Кривого Рогу продовжують надходити нові одиниці транспорту. Чергові сім одиниць електротранспорту працюватимуть на маршрутах: №8 «ст. Кривий Ріг -вул. Заводська (через вул. Володимира Великого) та №11 «ст. Кривий Ріг – вул.Заводська (через вул. Світлогірську, Каспійську).

Із 54 законтрактованих тролейбусів місто вже отримало 29 машин марки «Т-203». Отримавши нову техніку, вирішили зробити транспортне сполучення між залізничною станцією Кривий Ріг та Криворізьким ремонтно-механічним заводом, де відсьогодні додатково будуть працювати на маршруті №8 – 5 нових тролейбуси, а на маршруті №11 – 2 нових тролейбуси.

Нові тролейбуси, придбані в партнерстві з ЄБРР, пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями, є економічними та більш зручними для пасажирів.

Варто відзначити, що раніше отримані машини вдало зарекомендували себе на маршрутах № 3,5,10 та 20.

Нагадаємо, що наразі у Кривому Розі комунальний транспорт безкоштовний. Ним можуть скористатися ті, хто має спеціальні перепустки на час карантину.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.