Понеділок, 29 Квітня, 2024

У Кривому Розі триває ремонт внутрішньоквартальних доріг

У Кривому Розі продовжуються роботи з благоустрою, зокрема, тривають роботи з ремонту внутрішньо-квартальних доріг та приватного сектору. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Зокрема, наразі вже виконано роботи з відновлення асфальтного покриття внутрішньо-квартальних доріг від будинку №72 до будинку №126 на вулиці Героїв АТО та дороги на вулиці Іорданській. Продовжуються роботи з ремонту внутрішньо-квартальних доріг на вулиці Електрозаводській.

Зазначається, що до міськвиконкому  надходить багато пропозицій від мешканців, в яких вони звертаються із проханням виконати ремонт під’їздів до житлових будинків та пішохідних доріжок. Усі прохання криворіжців по можливості намагаються враховувати.

Як повідомив прес-службі міськвиконкому, до ремонту внутрішньо-квартальних доріг у Кривому Розі підходять комплексно. Намагаються ремонтувати не лише покриття та підходи до будинків,  а й провести омолодження зелених насаджень та відновити існуючу мережу зовнішнього освітлення.

За допомогою комплексних машин дорожники продовжують наводити лад на центральних автомагістралях, залучають таку техніку і на внутрішньо-квартальні дороги.

Вже завершені роботи з улаштування асфальтного покриття на вулицях Блока і Богуна. Зроблено відновлення асфальтного покриття дороги від вулиці Вернадського до Серафимовича, по якій рухається маршрут № 71. Також, завершені роботи на розворотному кільці тролейбусів на вулиці Дніпровське шосе та укріплене узбіччя дороги на вулиці Купріна.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.