Понеділок, 29 Квітня, 2024

У Кривому Розі на лінію вийшли 7 нових тролейбусів

У Кривому Розі завдяки співпраці Кривого Рогу з Європейським банком реконструкції та розвитку були закуплені нові тролейбуси. 7 з них вийшли на міський маршрут №3. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому. Далі на kryvyi-rih-future.

Тролейбуси курсуватимуть маршрутом №3 від ст. «Рокувата» до Автовокзалу (вул. Дніпровське шосе (ДЕПО-2). 

Протягом останніх 4-х років  Кривий Ріг закупив нові автобуси, які зараз працюють на маршрутах №228, 228А, 302. Крім цього було відкрито нові маршрути № 5, 24, 3, на яких вже працюють нові тролейбуси

Тролейбусні маршрути №20 і 23 також отримали новий транспорт. 

Таким чином завдяки новому рухомому складу мешканці північної частини міста можуть від станції Рокувата, комунальними тролейбусами та автобусами № 23, 3, 228, 228 А дістатися до 95 кварталу площі Визволення , Автовокзалу.

Для зручності пасажирів маршруту №3 розроблено новий розклад руху тролейбуса, з яким можна ознайомитись на Криворізькому ресурсному центрі та в салонах тролейбусів.

На теперішній час в місті вже 22 нових тролейбуси з 54 запланованих.

«Основні фактори для сучасного транспорту – це безпека та комфорт для пасажирів. З впевненістю можу сказати, що нові тролейбуси повністю їм відповідають. Всі транспортні засоби пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями», – зазначив директор КП «Міський тролейбус» Олександр Приходько.

Нагадаємо, що з 7 квітня у Кривому Розі безкоштовний проїзд для працівників критичної інфраструктури, медиків, військовослужбовців та правоохоронців.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.