Вівторок, 30 Квітня, 2024

Швидкісний трамвай у Кривому Розі йде на карантин

У Кривому Розі призупиняє свою роботу швидкісний трамвай. Про це повідомляє управління транспорту та зв’язку міськвиконкому. Далі на kryvyi-rih-future.

Зазначається, що на такі вимушені заходи у Кривому Розі зважилися на основі рішення Кабміну стосовно карантину у транспорті. Так як у Кривому Розі функцію підземного транспорту на кшталт метро виконує швидкісний трамвай, то, починаючи з 18 березня, і до 3 квітня включно він працювати не буде.

«На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р №215 у Кривому Розі міською комісією з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонено перевезення пасажирів криворізьким метро – швидкісним трамваєм з 00.00 годин 18 березня до 3 квітня. Пасажирське перевезення у місті буде здійснюватися виключно наземним транспортом», – говориться в повідомлення відділу транспорту.

Зазначається, що для того, щоб мінімізувати криворіжцям проблеми від втрати швидкісного трамваю, будуть вжиті всі заходи для збільшення одиниць наземного транспорту.

«Весь міський комунальний транспорт буде працювати в максимальному режимі, при цьому всі пільги на проїзд для криворіжців зберігаються в повному обсязі», – підкреслив начальник міського відділу транспорту та зв’язку Сергій Сиротюк.

Слід зазначити, що відсьогодні у Кривому Розі установи працюють в «особливому» режимі. Банки, поштові відділення та магазини обслуговують клієнтів поодинці – в приміщення дозволяють заходити одній людині. Внаслідок чого під закладами та установами утворились черги. Кафе здійснюють тільки продаж, а всі столики, де можуть сидіти клієнти поприбирали.

Містом їздять напівпорожні маршрутки, що незвично для нашого міста.

Нагадаємо, що Уряд з 18 березня тимчасово призупинив, до завершення карантину, авіа, залізничні та автобусні сполучення між містами. Особистий транспорт громадян може здійснювати рух без обмежень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.