П’ятниця, 3 Травня, 2024

У Кривому Розі у лютому 15 тисяч мешканців отримають допомогу з міського бюджету

За даними департаменту соцполітики, у Кривому Розі кожен третій мешканець отримує соціальну допомогу. На сесії міської ради у лютому було підтримано 29 проектів соціального спрямування. Вони стосувалися підтримки чорнобильців, афганців, учасників АТО, ветеранів війни, малозабезпечених родин, дітей з інвалідністю, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

У лютому 2020 року допомогу з бюджету міста отримають тисяча учасників АТО і ООС Кривого Рогу, на це спрямовано 5 мільйонів гривень. Також допомогу у розмірі прожиткового мінімуму отримають 203 родини та 83 дитини загиблих в зоні АТО криворіжців, а також тих, хто перебуває у полоні та зниклих безвісти. 167 бійців АТО і ООС з інвалідністю отримають щомісячну допомогу.

Крім цього у лютому продовжиться виплата допомоги мешканцям Кривого Рогу, які опинилися в складному матеріальному становищі та ті, що потребують значних витрат на лікування чи поховання рідних. У лютому таку допомогу мають отримати 404 мешканці Кривого Рогу на загальну суму 1,2 мільйони гривень. 249 чоловік з них отримають допомогу саме на лікування. Для прикладу, в січні таку допомогу отримали 504 криворіжці на загальну суму 1,5 мільйонів гривень.

До Дня визволення Кривого Рогу 22 лютого щороку надається допомога воїнам-визволителям міста. На сьогодні у місті проживає лише один воїн-визволитель, ветеран праці, фронтова медсестра Валентина Погорілова.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.