П’ятниця, 29 Березня, 2024

Дорожні проекти: які автошляхи міста відремонтують та збудують у Кривому Розі у 2020 році

У Кривому Розі у 2020 році планують завершити капітальний ремонт автомагістралі по проспекту 200-річчя Кривому Рогу та збудувати нову дорогу до мікрорайону Сонячний. По це повідомляє управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міської ради. Далі на kryvyi-rih-future.

Так, наприкінці минулого тижня на проспекті 200-річчя Кривого Рогу почалися підготовчі роботи. Цього року планують завершити ремонт ділянки від вулиці Спаська до площі 30-річчя Перемоги. Її довжина понад 1 кілометр, вона матиме 8 смуг по чотири в кожному напрямку руху.  Крім власне самої дороги планують відремонтувати і тротуар, облаштувати велосипедні доріжки і встановити вуличне освітлення.

«Хороша практика, і вона буде продовжена, влаштування так званих «острівків безпеки» та огородження посередині дороги, щоб уникнути ДТП й знизити ризики травмування пішоходів на цій частині», – зазначив заступники Криворізького міського голови Олександр Катриченко.

Минулоріч було відремонтовано відрізок від Спаської до вулиці Едуарда Фукса.

Вже цього тижня розпочнеться новий етап будівництва автошляху від Спаської до мікрорайону Сонячний протяжністю 354 метри.

«Дороги, якими можна доїхати до мікрорайону Сонячний та Гірницький, навантажені, а нова магістраль дасть можливість зменшити відстань між Ювілейною та Сонячним. І, звичайно, зможемо розвантажити діючі магістралі», – повідомив Олександр Катриченко.

Проект передбачає будівництво водовідводу і дамби, встановлення зовнішнього освітлення, облаштування велосипедних доріжок.

Також тривають ремонтні роботи інших доріг міста. Особливу увагу звернуть на внутрішньоквартальні дороги, тротуари та дороги приватного сектору.

Загалом у планах на рік ремонт 100 доріг. На це з міського бюджету передбачено більше 430 мільйонів гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.