Середа, 1 Травня, 2024

У Кривому Розі триває будівництво дороги, яка з’єднає два спальних мікрорайони

У Кривому Розі продовжуються роботи по будівництву нової дороги між мікрорайонами Сонячний та Ювілейний. Як повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому, керівництво місто проінспектувало будівництво, щоб переконатися, що всі роботи виконуються якісно та згідно з графіками, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Особливість цього проєкту в тому, що передбачається будівництво насипної дамби. Висота насипної дамби становитиме місцями 10 метрів. На сьогодні насипано вже 8 метрів.

Слід зазначити, що будівництво дороги між Сонячним та Ювілейним – спільний проект Кривого Рогу і області. За попередніми очікуваннями будівництво має завершитися до кінця серпня.

До будівельних робіт підійшли комплексно. Нова магістраль буде облаштована сучасним світлодіодним освітленням, у тому числі, з підсвіткою тротуарів, з «острівцями безпеки» та велодоріжками.

Паралельно з будівництвом дороги, на виділені з міського бюджету кошти, здійснюється заміна усіх комунікацій, також буде збудована нова «ливневка».

 Наразі роботи йдуть за графіком, вже через місяць підрядники переходять безпосередньо до будівництва проїжджої частини. Також наразі ведуться роботи по заміні каналізаційного колектору, який поєднує два житломасиви.

Нова автомагістраль дозволить мешканцям мікрорайону Сонячний швидко та зручно дістатися до мікрорайону Ювілейний, до шкіл та дитячих садочків.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.