Середа, 24 Квітня, 2024

Проекти з благоустрою у Кривому Розі у 2020 році: що і де планують зробити

У Кривому Розі впродовж 2020 року планують реалізувати низку масштабних проектів. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Мова йде про 2 великих дорожніх проєкти, 5 масштабних проєктів по модернізації освітлення центральних проспектів Кривого Рогу та ремонт 150 ліфтів

Про це йшлося на селекторній нараді, де розглядалися питання про хід виконання важливих для міста та жителів інфраструктурних проєктів. 

Так, до кінця літа у Кривому Розі планують завершити реконструкцію дороги по проспекту 200 років Кривому Рогу. Тут замінюють асфальтне покриття, будують тротуари, встановлюють нове огородження та вуличне освітлення для підсвічування пішоходних переходів.

Також триває  будівництво нового автошляху між мікрорайоном Сонячний та вулицею Спаська.

Крім цього продовжуються роботи з ремонту внутрішньоквартальних доріг та доріг приватного сектору.

Зараз проводяться роботи по вулиці Чарівній 1, 12, 13, 14; Електрозаводській, Героїв АТО, Єсеніна, проспекту Перемоги, вулицям Нєдєліна, Вокзальна. 

Разом з ремонтом покриття йде омолодження зелених насаджень та ремонт вуличного освітлення на цих вулицях.

У 2020 році у Кривому Розі планують реалізувати 5 великих проектів по встановленню сучасного світлодіодного освітлення, а також освітлення пішохідних переходів вздовж вулиць Калнишевського, Гагаріна, Лермонтова, проспекту Металургів та Миру. 

Також, реалізується програма із заміни ліфтів. 150 ліфтів заплановано замінити, По 34 – роботи вже виконані, вони працюють в тестовому режимі. По 116 – роботи тривають. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.