П’ятниця, 10 Травня, 2024

Мешканці населених пунктів поруч з Кривим Рогом залишилися без транспорту

В зв’язку з рішенням Кабміну про тимчасове обмеження пасажирського транспорту, в тому числі  залізничних, автобусних та авіаперевезень, мешканці Криворізького та Широківського районів залишилися без транспортного сполучення з Кривим Рогом. В рамках рішення уряду з 18 березня скасовуються міжміські перевезення після 12 години дня. Далі на kryvyi-rih-future.

У соцмережах мешканці Кривого Рогу повідомляють, що не змогли взяти квитки на транспорт з Кривого Рогу, який ходить після 12 години, броні скасовуються, а квитки, придбані раніше, можна повернути у касах.

Зокрема, мешканці смт Радушне, зважаючи на ситуацію, що склалася з міжміськими перевезеннями, почали організовуватися в групи, а радушанці, які мають транспорт і їдуть до Кривого Рогу на роботу та повертаються після, пишуть оголошення про те, що беруть попутників.

«Уже два роки існує чат в вайбері РадПопутник, де можна скординуватись та знайти з ким доїхати в місто по ціні автобусу, або ж навпаки знайти попутників. Сьогодні ситуація критична, тому окрім самоорганізації інших варіантів доїхати до міста не маємо. Друзі, давайте будемо єдині в цій скрутній ситуації. Нам потрібно діяти разом!», – закликав підтримувати одне одного мешканців Радушного місцевий активіст Андрій Кургуз.

Нагадаємо, що відсьогодні у Кривому Розі тимчасово припинив свою роботу швидкісний трамвай. Для більшого комфорту пасажирів, які користуються наземним транспортом, було введено додаткові комунальні автобуси.

Банки та установи міста працюють в особливому режимі. Всередину пускають по одному клієнту. Кафе та ресторани перейшли на продаж. Місцеві ринки закрили на період карантину.

Зазначимо, що у місті створений оперативний штаб щодо коронавірусу, який працює цілодобово.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.