Четвер, 25 Квітня, 2024

Кривому Розі пасажири вимагають реанімувати майже «мертвий» маршрут

Жителі Кривого Рогу на інформаційному порталі «Розумне місто. Кривий Ріг »зареєстрували петицію з вимогою забезпечити північній частині міста сполучення із залізничним вокзалом  «Кривий Ріг – Головний », пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Автор петиції, транспортний активіст Владислав Бащук зазначає, що єдиний маршрут, які їздить в цьому напрямку №229, але він зустрічається дуже рідко.

«Цей маршрут зараз” майже мертвий “, тому, що він їздить як привид. Зустріти його – найбільша удача. Даний маршрут пов’язує північну частину міста, а саме площу Толстого, 17 квартал, Зарічний із залізничним вокзалом станція «Кривий Ріг -Головний». А в новій маршрутній мережі даний маршрут просто можна сказати “вбили”. В основному він затребуваний коли потяги прибувають на залізничний вокзал ближче до 23:00, а як їхати в північну частину міста за відсутності 229-го? Пора його реанімувати і повернути на лінію », – вважає Влад Бащук.

У вимозі петиції автор і її підписанти вимагають повернути автобусний маршрут №229 «пл. Толстого – станція Кривий Ріг-Головний». Передати його на баланс в КП “Міський тролейбус” із забезпеченням на ньому 5-6 автобусів.

«Тільки так можна реанімувати маршрут і не втратити транспортне сполучення північної частини міста з залізничним вокзалом», – резюмував криворіжець.

Нагадаємо, раніше транспортний активіст Влад Бащук вже зареєстрував подібну петицію з вимогою продовжити маршрут маршрутки №3, яка їздить з площі Толстого до Розвилки до залізничного вокзалу «Кривий Ріг-Головний».

Відстань від Розвилки до залізничного вокзалу трохи більше 2-х кілометрів.

Варто відзначити, що перевізник «Північтранс», якому належить маршрут №3, сам раніше розглядав можливість продовження маршруту до залізничного вокзалу, але на сьогоднішній день питання залишається невирішеним.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.