Четвер, 28 Березня, 2024

Новий тролейбусний маршрут

Відтепер мешканцям мікрорайону «Зарічний» та житломасиву «Більшовик» буде легше дістатися площі Визволення. КП «Міський тролейбус» запустив новий маршрут тролейбусу під номером 5, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

2

Як повідомили у міському відділі транспорту та зв’язку, на даному маршруті будуть працювати 5 одиниць нових тролейбусів, яке місто нещодавно закупило.

Для зручності криворіжців було розроблено розклад руху тролейбусів на новому маршруті. З ним пасажири можуть ознайомитися у салоні тролейбусу.

1

Згідно з розкладом перший тролейбус вирушає о 5.22 з вулиці Електрозаводська та о 6.02 з площі Визволення. Останній за рейсом тролейбус відправляється з кінцевої «площа Визволення» о 21.11, а з Електрозаводської о 20.45. Середній інтервал руху електротранспорту щопівгодини у час пік та щогодини в неробочу перевозку.

Як зазначили у міському відділі транспорту та зв’язку, випуск на тролейбусний маршрут №5 нових тролейбусів – це ще один крок до покращення транспортного забезпечення криворіжців, підвищення якості надання транспортних послуг для територіальної громади міста.

6

 З початку року Кривий Ріг уже отримав 9 з 54 запланованих нових тролейбусів марки «Дніпро Т-203».  Увесь новий транспорт пристосований для людей з інвалідністю.

Вартість квитка на новому маршруті 2 гривні 50 копійок. Нагадаємо, що для школярів, студентів, пенсіонерів та людей інших пільговий категорій проїзд у громадському комунальному транспорті міста безкоштовний.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.