Четвер, 25 Квітня, 2024

У 2020 році у Кривому Розі планують реалізувати 28 проектів будівництва

Майже три десятка проектів будівництва планують реалізувати впродовж 2020 року у Кривому Розі. Про це повідомляє управління преси та інформації міськвиконкому. Далі на kryvyi-rih-future.

В рамках муніципальної Програми капітального будівництва впродовж цього року планують завершити будівництво розпочате у минулому та дати старт новим проектам.

Мова йде про 14 проектів комунального господарства та транспортної інфраструктури, і таку саму кількість проектів у галузі фізкультури та спорту, освіти і культури.

У міськовиконкомі наголосили, що у 2019 році спроектовано та проведено будівництво 40 об’єктів житлово-комунального призначення, інженерно-транспортної інфраструктури, благоустрою, освіти, охорони здоров’я, культури та спорту.

Йдеться про зроблені проекти для реконструкції котельні поблизу шахти «Гігант» на вулиці Дарвіна в Саксаганському районі та котельні «Механобрчермет» на вулиці Телевізійній. Також 3-х котелень у Довгинцівському районі.

Зроблено проектування будівництва комплексу з перероблення, знешкодження та складування твердих побутових відходів у Металургійному районі та проект реконструкції привокзальної площі жд станції «Кривий Ріг – Головний».

Крім цього вже зроблена робота з проектування будівництва системи водовідведення від школи №101.

У планах –  будівництво нового дитячого садка №38 у селищі Горького в Тернівському районі, закінчити роботи з будівництва мосту в парку імені Ю. Гагаріна та реконструкції підземного переходу по вулиці Лермонтова в Центрально-Міському районі.

Що стосується галузі медицини, то минулоріч проведена комплексна робота з модернізації мережі лікувальних закладів. Підготовлений проект та розпочатий капремонт будівлі інфекційної лікарні; виконані проекти з реконструкції 4-х приміщень під амбулаторії за адресами: вул. Миколаївське шосе, 21 (Центрально-Міський р-н), вул. Ватутіна, 43/5, приміщення 129 (Покровський р-н), вул. Ватутіна, 61 (Покровський р-н), вул. Дружби, 2 (Інгулецький р-н).

Один із масштабних медичних проєктів – реконструкція приміщень під амбулаторію на мікрорайоні Сонячний, 25 з цілодобовим відділенням невідкладної допомоги. У 2020 році ця нова, сучасна амбулаторія гостинно відчинить двері для понад 12 тисячі мешканців.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.