Субота, 27 Квітня, 2024

“Криворіжгаз” використовує інноваційні сервіси для спілкування з клієнтами

В Україні поступово втілюється в життя ідея електронного урядування. Нині велика кількість державних послуг доступна українцям онлайн. Щоб отримати необхідну довідку чи записатися до лікаря потрібно лише мати смартфон. На щастя, довгі черги в коридорах “Криворіжгазу” також залишились в минулому, тепер кожен споживач палива може сплатити за використаний газ не відвідуючи відділення підприємства. Акціонерне товариство вирішило, що настав час розширювати перелік інноваційних сервісів та спростити життя криворіжців. Далі на kryvyi-rih-future.

Тепер “Криворіжгаз” приймає покази лічильників в особистому кабінеті, по смс та, навіть, фото у бот-чаті

1

Віднедавна стало можливим надіслати показання лічильників до АТ “Криворіжгаз” онлайн. Системи передачі даних надзвичайно прості, тож з завданням легко можуть справитись, як люди поважного віку, так і молодь, яка зовсім не тямить в тому, як заповнювати розрахункові квитанції на газ. “Криворіжгаз” вже активно приймає інформацію через сайт 104.ua, необхідно просто внести дані в особистому кабінеті. Якщо ви не найпросунутіший користувач інтернет мережі, то можна зателефонувати до відділення або завантажити один з мобільних додатків у  Viber та Telegram. Щоб нічого не наплутати, можна просто надіслати фото власного лічильника. Для цього у чат-бот за номером 7104 варто прикріпити світлину з галереї власного гаджету. Програма самостійно визначить за номером реєстрації власника та оновить дані, відповідно до спожитих об’ємів газу. Система дуже проста та зрозуміла всім місцевим мешканцям.

Варто зауважити, що раніше функція розпізнавання фото та внесення даних була доступна лише для iOS, але зовсім скоро вона з’явиться у Viber. В “Криворіжгазі” уточнюють, що програма вже пройшла етап прийняття даних у тестовому режимі, тож споживачам не варто хвилюватись на рахунок правильності даних, що фіксуються в системі обліку. Помилок допущено не буде. 

Фотофіксація показів лічильника допоможе без проблем внести зміни у базу даних без участі контролерів

2

Завдяки нововведенням компанія хоче значно скоротити паперову тяганину та спростити життя криворіжців. Раніше клієнти, що з різних причин надсилали недостовірні дані, елементарно помилились при відправці або підвів зір, повинні були писати заяву до “Криворіжгазу” та не один день чекати на контролера. Дана ситуація створювала чимало незручностей для обох сторін. Уповноважений повинен був особисто внести зміни у базі даних. Найближчим часом достатньо буде лише надіслати актуальне фото з фіскальним чеком чи свіжою газетою і система оновиться автоматично. 

Нагадуємо, що мешканці Кривого Рогу можуть не лише надіслати покази лічильників онлайн, але і сплатити за отримані послуги чи спожитий газ та електроенергію. Таким чином клієнтам вдасться уникнути нарахування пені та відключення за борги чи несвоєчасну оплату послуг. Діти можуть подбати про стареньких батьків, аби в їх домі завжди було світло, вода та газопостачання. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.