Вівторок, 19 Березня, 2024

У Кривому Розі чепурять стадіон «Металург»

У Кривому Розі триває комплексний проєкт з реконструкції стадіону, розроблений за кошти з міського бюджету. Перший етап стартував у квітні 2020 року. Це – спільний проєкт міста та області, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Проект передбачає повну реконструкцію стадіону, трибун та підтрибунний приміщень. У ході реконструкції будуть замінені вікна та двері на енергосберігаючі, проведений монтаж вітражів, встановлено ворота, утеплено фасад та олаштовано облицювальною плиткою цоколю, відремонтовано та утеплено покрівлю, облаштовано ганок та інше.

1

Зараз йде реконструкція фасаду та облаштування пандусів для людей з обмеженими можливостями. Потім буде відбуватися ремонт всередині стадіону.

Паралельно з цим, зараз державну експертизу проходить другий масштабний проєкт, пов’язаний із реконструкцією трибун та підтрибунного простору. Цей проект охопить три етапи. На першому – будівництво нового металевого навісу, сходів та сидінь, гідроізоляцію приміщень,  на другому етапі – ремонт підтрибунних приміщень, на третьому – заміна зовнішнього освітлення та благоустрій та реконструкція футбольного поля ( підігрів та полив).

В рамках соціального партнерства бізнесу та влади АрселорМіттал Кривий Ріг обіцяє виділити 50 млн. гривень на ремонт трибун стадіону.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.