Субота, 20 Квітня, 2024

У Кривому Розі до Дня Незалежності мають відкрити новий міст

У парку імені Юрія Гагаріна  у Центрально-Міському районі Кривого Рогу триває будівництво нового мосту. Наразі вже виконані земельні роботи по влаштуванню фундаменту для трьох залізобетонних опор, зроблено тампонаж бетоном в опорі, яка частково потрапляє в річку. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому. Далі на kryvyi-rih-future.

Підрядники розпочали монтаж металевих конструкцій, армування плити, бетонування, монтажу конструкцій вагою 1,8 тонн.

Після виконання цих робіт будуть проведені роботи з благоустрою прилеглої території. Тут встановлять близько двох десятків 20 світильників.

Представники міської влади вважають що робітники мають прискорити виконання робіт, тому як раніше вже фіксувалися затримки по проекту та затримки від підрядників. Сам проект мають завершити до 20 серпня, щоб криворіжці «мали можливість пройтися мостом до парку у День незалежності України».

Нагадаємо, що проект з будівництва нового мосту стартував у 2019 році. Завдяки йому у мешканців Центрально-Міського району та гостей міста з’явиться можливість скоротити шлях до парка ім. Ю. Гагаріна з вулиці Свято-Миколаївської  Довжина мосту 65,1 п. м, ширина пішохідної частини 3 п м.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.