П’ятниця, 26 Квітня, 2024

До кінця року комунальний транспорт Кривого Рогу 100% перейде на безготівкову оплату за проїзд

У Кривому Розі продовжується робота з впровадження електронного квитка. Завдяки його впровадженню пасажири міського транспорту зможуть розраховуватися за проїзд безготівково. Крім цього, комунальні підприємства зможуть відслідковувати кількість пасажирів, зокрема й пільгових категорій та отримувати інформацію про фактичний облік коштів на кожному маршруті, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Безготівково сплатити за проїзд можна буде за допомогою: картки криворіжця, транспортної, банківської карти, мобільного телефону або смарт-годинника.

Обладнання дозволить пасажирові без залучення кондуктора сплатити за послугу з перевезення та отримати відповідний квиток на підтвердження факту оплати.

Наразі 4 стаціонарні транспортні термінали, встановлені у комунальному транспорті, працюють у тестовому режимі для можливості безготівкового обліку оплати проїзду, на всіх видах муніципального транспорту (тролейбус №0027, трамвай №375, швидкісний на станції «пр. Металургів» та автобус №АА 5034 ТК).

Слід зазначити, що у місті вже видано понад 10 тисяч карток криворіжця для учнів шкіл. До 15 червня видадуть учням всі 60 тисяч карток криворіжця. Нагадаємо, що проїзд у муніципальному транспорті для школярів, учнів та студентів безкоштовний.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.