Субота, 27 Квітня, 2024

У Кривому Розі до списку тих, хто може їздити в громадському транспорті, додали ще одну категорію

У Кривому Розі розширили список осіб, які можуть пересуватися містом у громадському транспорті без спеціальних перепусток. Таке рішення було прийняте на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконкомі Криворізької міської ради, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Мова йде про донорів крові та її компонентів.

Громадяни, які хочуть здати кров, повинні мати довідку з місця роботи, посвідчення донора чи направлення з медичної установи. Цих громадян, як і інших пасажирів, будуть пускати в транспорт при наявності засобів індивідуального захисту.

Слід зазначити, що у зв’язку з оголошенним карантином кількість донорів у Криворізькій станції переливання крові істотно зменшилася. Медики закликають тих, хто може бути донором крові долучатися до здачі крові.

Нагадаємо, що у Кривому Розі запроваджено безкоштовний проїзд у комунальному транспорті. Проїзд здійснюється по спеціальним перепусткам  з печатками підприємств. Вони дійсні при наявності посвідчення з місця роботи. Потрапити до салону пасажири можуть тільки в масках.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.