Понеділок, 29 Квітня, 2024

Комунальний транспорт у Кривому Розі буде безкоштовним для 200 тисяч криворіжців

Від завтра, 7 квітня, з метою підтримки жителів на період карантину проїзд у комунальному транспорті: в автобусах, тролейбусах, трамваї, швидкісному трамваї – буде повністю безкоштовним. Про це повідомляє відділ преси та внутрішньої політики міськвиконкому, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Таке рішення стосується близько 200 тисяч криворіжців. Мова йде про працівників так званої критичної інфраструктури, зокрема це стосується медиків, правоохоронців, військовослужбовців Нацгвардії України, та військовослужбовців ЗСУ – всіх тих категорій, кому це Дозволено згідно Постанови КМУ №255 від 02.04.2020.

«Ми робимо все, щоб підтримати людей, коли на карантині у багатьох сімей фінансове становище погіршилося. Ситуація складна по всій країні. Навіть якщо, припустимо, чоловік працює на великому підприємстві і воно не зупинено, а у дружини був дрібний бізнес і він зупинений – то всі ми розуміємо наскільки стало людям складніше. Ми повинні їх підтримати», – прокоментував таке рішення криворізькій міський голова Юрій Вілкул.

 Зазначається, що  кожного дня 51-й маршрут обслуговують 47 комунальних трамваїв,  23 автобуси, 77 тролейбусів та 37 вагонів швидкісного трамваю. Вони у день перевозять близько 65 тисяч пасажирів.

Нагадаємо, що з 6 квітня у Кривому Розі посилено умови карантину відповідно до Постанови Кабміну. Криворіжцям не дозволяється збиратися більше двох людей, також обов’язковим є носіння маски. Проїзд у комунальному транспорті здійснюється по спеціальним перепусткам. Їх надруковано 150 тисяч, 126 отримали працівники різних підприємств міста.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.