Неділя, 28 Квітня, 2024

Людей «за 60» у Кривому Розі просять сидіти вдома

У Кривому Розі міська влада звернулася з проханням до людей віком «за 60» задля власної безпеки не користуватися громадським транспортом та обмежити пересування на вулиці. Про це повідомляє управління преси та інформації міськвиконкому. Далі на kryvyi-rih-future.

Відучора весь міський комунальний транспорт та приватні перевізники почали виконувати Постанову Кабінету міністрів України стосовно заборони перевезення у транспорті більше 10 людей одночасно у тролейбусі, трамваї, автобусі та маршрутці.

В зв’язку з цим у Кривому Розі була проведена екстрена нарада за участі керівників містоутворюючих промислових підприємств, комунальних підприємств електротранспорту та автоперевізників щоб вирішити у Кривому Розі питання – як в умовах карантину будуть організовані перевезення працівників на роботу та після зміни додому.

«Велике прохання до пасажирів старше 60 років – без виняткової потреби не їздити у транспорті. Це – вимога правил життя під час карантину», – наголосив під час наради криворізький міський голова Юрій Вілкул.

На нараді КП «Швидкісний трамвай» отримало завдання від міської влади скоротити інтервал руху між трамваями та збільшити кількість вагонів на лінії. В КП «Швидкісний трамвай» заявили, що готові випустити на лінію ще 10 вагонів.

Слід зазначити, що комунальні трамваї та тролейбуси виконували Постанову Кабміну і не впускали до вагонів більше 10 людей. Так працювали і маршрутки.

Внаслідок цього криворіжцям доводилося більше години, а то й дві чекати «вільного місця» у транспорті.

Самі ж приватні перевізники почали говорити про те, що виконання Постанови стане їм у копієчку, бо перевозити 10 пасажирів у маршрутці їм економічно невигідно.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.