П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Кривому Розі взялися ремонтувати внутрішньоквартальні дороги міста

У Кривому Розі приводять до ладу внутрішньо квартальні дороги, тротуари та вулиці. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Комунальні служби міста заходилися прибирати місто після зими. Особливу увагу вони приділяють ремонту доріг, обрізці дерев, заміні освітлення та ліквідації стихійних звалищ.

Учора, 10 березня у Тернівському, Покровському, Металургійному, Центрально-Міському та Довгинцівському районах Кривого Рогу стартували комплексні роботи з ремонту внутрішньо-квартальних доріг та приватного сектору.  

Зокрема, бригади ремонтників «зайшли» на вулиці Дорошенка, Героїв АТО, Божедарівську об’їздну дорогу.

Згідно з планами міськвиконкому, провести ремонти мають на вулицях: Співдружності, Транспортній, Груні Романової, Цукулідзе, Українській, П. Глазового, М. Світальського, Адмірала Головка,  Тбіліській, проспекті Гагаріна та інших.

Паралельно  у Кривому Розі продовжується комплексна реконструкція проспекту 200 років Кривому Рогу та будівництво нової дороги у Саксаганському районі, що з’єднає мікрорайони Сонячний та Ювілейну.

Ці два проекти планують завершити до кінця літа.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.