Субота, 27 Квітня, 2024

Які ВНЗ Кривого Рогу готують ІТ-спеціалістів

Сучасна молодь мріє бути успішною та самореалізованою. Саме тому, щоб досягти бажаного,  абітурієнтам надзвичайно важливо правильно обрати майбутню професію. З кожним днем наше життя все більше наповнюють технології. Зростає попит і на ІТ-спеціалістів. Нині це одна з найзатребуваніших та найоплачуваніших професій. Розробка сайтів, програмного забезпечення, додатків для смартфонів – найпопулярніші завдання ІТ-спеціалістів. Тож, молодим людям варто задуматись над тим, де отримати гарну освіту в сфері інформаційних технологій. Ми зробили підбірку вищих навчальних закладів, які спеціалізуються на цьому профілі. Далі на kryvyi-rih-future.

IT’S School

1

Якщо ви впевнені, що пристрасть вашої дитини до програмування та комп’ютерних технологій – це всерйоз і надовго, то варто зробити уклон на професійну освіту якомога раніше. Виявляється, що в Кривому Розі функціонує спеціальна ІТ-школа з поглибленим вивченням іноземних мов під назвою IT’S School. Школа нового формату пропонує батькам забути все, що вони представляли, коли думали про “стару форму навчання”. Тут у вашої дитини не буде підручників, адже вся інформація знаходиться у планшеті, щоденник – електронний, заняття у вигляді гри, індивідуальний підхід до навчання, а також отримання реальної професії ще за шкільною партою. Тут юних ІТ-шників навчать мові програмування, азам веб-дизайну та іншим навичкам, що знадобляться їм у майбутньому. 

Криворізький національний університет

2

Одним з небагатьох державних вищих навчальних закладів у Кривому Розі, які спеціалізуються на підготовці фахівців з програмування є Криворізький національний  університет. З величезного переліку спеціальностей найближчими до сфери ІТ-технологій є програмна, комп’ютерна та системна інженерія. У ВНЗ обіцяють навчити як програмувати автоматизовані системи, налагоджувати комп’ютерні системи та мережі, а також розбиратися в системах управління автоматикою. 

Криворізький національний університет  може похвалитися наявністю факультету інформаційних технологій. На ньому спеціалістів готують за відповідними напрямами: автоматизація, комп’ютерних наук та технологій; моделювання і програмне забезпечення; комп’ютерні системи та мережі; комп’ютерні технології, а також репозиторій ФІТ. 

Кожного року Криворізький національний університет набирає на навчання близько 500 учнів, левова частина з них навчаються на бюджеті. В рейтингу найкращих вищих навчальних закладів КНУ займає 72 позицію і є найкращим у місті. 

Комп’ютерна академія ШАГ

3

Альтернативою класичній вищій освіті є спеціалізовані академії, які протягом короткого проміжку часу готують вузьких спеціалістів у тій чи іншій галузі. Для них пріоритетом є надання практичних навичок та вмінь, тож студенти не розпилюватимуться на дисципліни, що викладають у ВНЗ для загального розвитку. У Кривому Розі в академії ШАГ пропонують навчити абітурієнтів базовим знанням з комп‘ютерної графіки та дизайну. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.