Вівторок, 30 Квітня, 2024

У Кривому Розі з’явиться сучасний аквапарк: ділянка є, інвестор визначений

У Кривому Розі вже незабаром з’явиться сучасний аквапарк. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Зазначається, що у нашому місті відбувся земельний аукціон, на якому визначилися з інвестором, який будуватиме оздоровчий комплекс та аквапарк.

Як повідомляє прес-служба міськвиконкому, ідея будівництва у Кривому Розі сучасного аквапарку виношувалася міською владою давно, але через об’єктивні та суб’єктивні причини її реалізація відкладалася. Під майбутні водні атракціони виділили земельну ділянку «майже у центрі» міста, враховуючи віддаленість районів та беручи до уваги однакову географічну можливість для усіх мешканців Кривого Рогу в майбутньому відвідувати аквапарк.

 За кошти з міського бюджету була виготовлена необхідна документація для проведення аукціону із залученням інвесторів. Він відбувся учора, 24 лютого. На торги був виставлений єдиний лот – придбання в оренду 4 га землі у Саксаганському районі міста строком оренди на 3 роки.

 «Для того, щоб не було ніяких сумнівів у цьому питанні, земельна ділянка передається саме в оренду, тобто, залишається у комунальній власності міста. Крім того, під час розробки технічної документації на землю, зроблено цільове призначення під розміщення саме аквапарку», – підкреслив міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул.

Повідомляється, що майбутній аквапарк розміщуватиметься поблизу Майдану 30-річчя Перемоги. Переможцем аукціону стало одне з місцевих приватних підприємств.

Після розробки усієї кошторисної та проектної документації, а також по завершенні проходження усіх необхідних процедур розпочнеться будівництво сучасного аквапарку у Кривому Розі.

Нагадаємо, що у Кривому Розі міська влада також хотіла збудувати «Діснейленд», проте через технічні проблеми його будівництво було скасовано.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.