П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Кривому Розі презентували проєкт сучасного офтальмологічного центру

У Кривому Розі обговорили проект створення офтальмологічного комплексу європейського зразку, оснащений високоефективним сучасним обладнанням та  залученням кращих лікарів, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Проект планують впроваджувати з партнерами з Дніпра, з застосуванням нових технологій, методик та підходів у лікуванні хвороб очей.

Як зазначив директор обласного департаменту охорони здоров’я, професор, директор обласного офтальмологічного центру «ДОКОЛ» Валерій Сердюк, у Кривому Розі планують створити потужний офтальмологічний науково-технічний комплекс. Він буде приймати пацієнтів не лише з Кривого Рогу та Дніпропетровської області, а й з Запорізької та Кіровоградської областей.

Кілька років тому у Кривому Розі на базі 4-ї міськлікарні був відкритий філіал обласного центру «ДОКОЛ» Діагностика зору для криворіжців у Центрі проводиться безкоштовно. У клініці збережені пільги для ветеранів Другої Світової війни, учасників бойових дій на сході країни, афганців, чорнобильців. 

За останні 6 років послугами фахівців центру скористалися понад 100 тисяч криворіжців. Для Криворізької філії Дніпропетровської обласної клінічної офтальмологічної лікарні було придбано сучасне діагностичне обладнання, у тому числі, єдиний на той час в місті оптичний когерентний томограф.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.