Четвер, 18 Квітня, 2024

До кінця року в Кривому Розі капітально відремонтують 150 ліфтів

У Кривому Розі в рамках міської програми по капітальному ремонту ліфтів за рахунок коштів з міського бюджету та з метою покращення умов проживання мешканців міста і безпечного користування ліфтами за останні роки капітально відремонтовано 466 ліфтів. З початку 2020 року -133. Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому. Далі на kryvyi-rih-future.

Під час ремонтних робіт ліфт майже повністю замінюють, та встановлюють у ньому сучасне обладнання,  яке забезпечує комфортне та безпечне користування ними.

Для прикладу, за минулий рік у Дніпрі відремонтували всього 43 ліфта,  у Кривому Розі – 100. З початку цього року вже 133, і робота триває. До кінця року ще 150.

Капремонт дозволяє ліфту працювати без перебоїв, а встановлена сучасна електроніка дозволяє економити електроенергію до 20%. Ліфт стає практично безшумним, що важливо для мешканців будинку.

Під час ремонтів тривалий простій ліфтів не допускається. Якщо його робота зупиняється, то тільки планово, а ремонт намагаються проводити в стислі терміни, протягом 4 місяців.

Наразі, після ремонту, введено в експлуатацію у цілодобовому режимі 29 ліфтів та 53 ліфта працюють у тестовому режимі до повного оформлення управителями дозвільної документації.

У Кривому Розі ліфтове господарство у багатоквартирних житлових будинках налічує 3061 ліфт.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.