Середа, 24 Квітня, 2024

Повернути втрачене за карантин: під Кривим Рогом перевізник незаконно збільшив вартість проїзду у маршрутках

Під Кривим Рогом перевізник зухвало і незаконно збільшив вартість проїзду у приміській маршрутці. Про це повідомляють мешканці Лозуватки Криворізького району, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Вони розповідають, що після карантину, коли ДніпроОДА дозволила приміські сполучення, перевізник «Одіум-Престиж», якому належить маршрут №409 «Лозуватка-Кривий Ріг», підняв вартість проїзду майже на 50%.

Так, до введення карантину жителі Лозуватки платили 12 гривень перевізнику, щоб дістатися до Центрально-Міського ринку у Кривому Розі. Нині вартість проїзду на цей відрізок шляху становить 18 гривень. Аналогічна ситуація і з іншим маршрутом Кривий – Ріг – Радіонівка.

Мешканці обурені такими діями перевізника. Вони звернулися до підприємства-перевізника, але диспетчер не змогла пояснити збільшення ціни у маршрутці №409.

«Підвищення вартості квитку (який, до речі ніхто не дає) може відбуватися лише за погодження з обласною держадміністрацією. На сайті ОДА нічого подібного за період 1 березня 2020 року по 22 травня 2020 року не виявлено. В Лозуватка Live зв’язалися з головою сільради Віктором Ареф’євим, котрий запевнив, що ніяких законих підстав немає, тим більше паливо в ціні впало», – повідомляють на сайті Лозуватка LIVE.

Звернення до ДніпроОДА

2

Мешканці Лозуватки вирішили добитися обґрунтування підвищення ціни. Криворізька райдержадміністрація звернулася з цього приводу до Дніпропетровської облдержадміністрації.

Журналісту сайту kryvyi-rih-future.com.ua в «Одіум-Престиж» відмовилися коментувати рішення про підняття вартості проїзду  у маршрутці сполученням «Лозуватка-Кривий Ріг».

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області пом’якшено карантин. Відсьогодні, з 25 травня, у дошкільні заклади Кривого Рогу поновили роботу і почали приймати дітей. Минулого тижня у Кривому Розі знято обмеження у громадському транспорті. З 22 травня у комунальних трамваях, тролейбусах та автобусах можна їздити без спецперепустки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.