Субота, 20 Квітня, 2024

Новеньке авто рятувальникам: у Кривому Розі промислове підприємство подарувало пожежній частині службовий автомобіль

У Кривому Розі рятувальники 4-го пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об’єктів отримали новеньке службове авто. Транспорт криворізьким рятувальникам подарувало ПАТ «АрелорМітталКривийРіг». Про це повідомляє прес-служба підприємства, пише kryvyi-rih-future.

2

Ключі від сучасного пожежного автомобіля начальнику 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об’єктів Олегу Біді вручив в.о. директора департаменту з охорони праці та промислової безпеки Михайло Сьомін.

б

Автомобіль MAN TGM 18.290 АЦ8-40 за своїм призначенням автоцистерна. Він слугує для гасіння пожеж водою та повітряно-механічною піною. Запас води становить 8 кубометрів, а ємність для піноутворення – 600 літрів. Потужний насос, встановлений в авто, дозволяє перекачувати 50 літрів води за секунду. Маючи подібну спецтехніку, рятувальники зможуть гасити пожежу при сильній задимленості у замкнутому просторі та на висоті.

т

Вже незабаром подарований автомобіль заступить на чергування в 29 державну пожежно-рятувальну частину.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.