Вівторок, 30 Квітня, 2024

Де у Кривому Розі вимушені переселенці можуть отримати весь спектр адміністративних послуг?

У Кривий Ріг за період воєнного стану евакуювалося кілька десятків тисяч вимушених переселенців. Міська влада, бізнес і самі криворіжці допомагали постраждалим від агресії Російської Федерації з пошуком житла, надання медичною та психологічною допомогою, допомагали також із продуктами, одягом, взуттям і навіть проведенням дозвілля. Далі на kryvyi-rih-future.com.ua.

Адміністративні послуги під час воєнного стану у Кривому Розі

З перших днів повномасштабної війни Росії проти України у роботі криворізьких адміністраціїстративних цетрах було внесено деякі зміни, можна було отримати лише певний ряд послуг. Але згодом робота центрів поступово почала адаптуватися під воєнний час та відновлюватись інший спектр послуг, який діяв до війни.

Зокрема у криворіжців під час воєнного стану з’явилася можливість оформити послугу “єМалятко”, у тому числі через додаток “Дія”, а також отримати інші послуги, що стосуються новонародженої дитини. У криворізьких центрах адміністративних послуг відновилося також оформлення ID-картки та паспорта для виїзду за кордон. У цетрах також мешканці Кривого Рогу можуть отримати компенсацію за програмою “Прихисток”, зареєструвати нерухоме майно, зареєструвати або зняти з реєстрації місце проживання та інші послуги.

Зокрема у центрах адміністративних послуг під час воєнного стану можуть отримати різний спектр послуг переселенці, які евакуювалися до Кривого Рогу із зон бойових дій. Найбільш затребувана послуга у переселенців у Кривому Розі – це реєстрація пошкодженого або знищеного майна, а також отримання архівних довідок та довідки про внутрішньо переміщену особу.

Адміністративні послуги для переселенців у Кривому Розі

Спеціально для переселенців у Кривому Розі під час воєнного стану працюватимуть кілька додаткових офісів надання адміністративних послуг:

У Кривому Розі переселенці можуть отримати різні адміністративні послуги практично у кожному районі міста:

  1. У Центрально-Міському районі по вулиці Петра Калнишевського, 18 у гуртожитку ДУЕТ – 16.06.2022 з 10:00 до 14:00;
  2. У Металургійному районі по вулиці Медичній, 14 у медколеджі – 20.06.2022 з 10:00 по 14:00;
  3. У Покровському районі по вулиці Едуарда Фукса, 9 у школі “Сузір’я” – 13.06.2022 з 10:00 по 14:00, по вулиці Шкапенка, 1 у ліцеї-інтернаті для сільської молоді – 20.06.2022 з 10:0 00;
  4. У Тернівському районі по вулиці Сергія Колачевського, 170В у школі №45 – 20.06.2022 з 10:00 по 14:00;
  5. В Інгулецькому районі по вулиці Кармелюка, 33 у політехнічному коледжі – 27.06.2022 з 10:00 до 14:00.

Крім отримання адміністративних послуг у цетрах Кривого Рогу, вимушені переселенці можуть також отримати кваліфіковану консультацію від фахівців Департаменту соціальної політики Криворізької міської ради з питань оформлення допомоги.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.