П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings надало Кривому Рогу кредитний рейтинг «В «Стабільний»

Одне з світових рейтингових агентств  Fitch Ratings присвоїло Кривому Рогу довгостроковий рейтинг (РДЕ) в іноземній та національній валюті. Це – рейтинг «B» з прогнозом «Стабільний». Оцінку кредитоспроможності Кривого Рогу було здійснено в рамках консалтингової угоди міста з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). Далі на kryvyi-rih-future.

Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політки міськвиконкому.

В прес-службі міськвиконкому зазначають, що наявність цього кредитного рейтингу сприятиме підвищенню довіри інвесторів і кредиторів, тому як він, підтверджує фінансову стійкість та інформаційну прозорість міста.

Також повідомляється, що при щорічному підтвердженні рейтингу, місто зможе заощадити на програмах з міжнародними партнерами майже 140 мільйонів гривень.

Подібні рейтинги також мають Львів, Запоріжжя, Одеса, Харків та Київ.

Слід зазначити, що Кривий Ріг співпрацює з IFC з 2019 року, коли було підписано меморандум, а вже у січні 2020 року – конкретні угоди для реалізації проекту.  В рамках його реалізації у Кривому Розі буде здійснено  реконструкцію трамвайних колій у Металургійному районі а також відновлено трамвайний автопарк міста.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.