Субота, 27 Квітня, 2024

І коні, і люди: у Кривому Розі у відкритий люк провалився скакун

У Кривому Розі проблема відкритих люків залишається актуальною. В них падають не тільки люди і собаки, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Сьогодні, 27 березня, у Довгинцівському районі Кривого Рогу  до відкритого каналізаційного колодязю по вулиці Павлоградській втрапив кінь.

Тварина опинилася на двометровій глибині.

Власники коня не змогли дістати свого улюбленця самотужки і звернулися по допомогу до рятувальників. Про це йдеться у повідомлені ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Працівники ДСНС, що прибули на місце виклику, обв’язали перелякану тварину мотузкою та за допомогою пожежного авто разом з людьми, що прийшли на поміч, витягли з ями.

Життю тварини вже нічого не загрожує. Нагадаємо, що у 2017 році у Кривому Розі кінь, який у пав у люк, загинув.

Слід зазначити, що з початку року криворізькі рятувальники дістали з відкритих каналізаційних колодязів до десятка собак, що у них впали.

Слід зазначити, що лише за один із тижнів січня працівники комунального підприємства «Кривбасводоканал» накрили повторно 35 люків. Згідно з даними підприємства 2019 році їх працівниками було повторно накрито 2 363 каналізаційних колодців. Люки постійно викрадають «металісти». На початок  2020 року підприємство ввійшло із суттєвою дебіторською заборгованістю. Борг за спожиті послуги мешканців багатоквартирного сектору склав 252,7 млн грн, приватного – 19, 6 млн грн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.