П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Кривому Розі у 44 закладах освіти будуть впроваджені заходи з енергоефективності

У Кривому Розі обговорили реалізацію спільного з Європейським банком реконструкції та розвитку проекту «Підвищення енергоефективності громадських будівель» . Про це повідомляється на сайті міськвиконкому, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Зазначається, що проект з  ЄБРР в напрямку енергоефективності стартує вже цього року і триватиме до 2020. Участь у ньому беруть Дніпро, Кременчук і Кривий Ріг.

Реалізація даного проекту у Кривому Розі дозволить зменшити споживання енергії та скоротити викиди СО2, економити близько 40% теплової енергії та 5% електроенергії, і цим самим покращити умови навчання 26 тисяч дошкільнят та учнів криворізьких шкіл.

У проекті задіяні 44 освітні заклади Кривого Рогу: це 27 шкіл та 17 дошкільних навчальних закладів. Він буде реалізовуватися у два етапи.

На першому етапі буде проведено модернізацію у 17 школах і 5 дитсадках. Тут буде замінено вікна і двері, встановлено індивідуальні теплові лічильники, проведено утеплення будівлі.

На другому етапі будуть замінені двері та вікна і встановлені індивідуальні теплові з погодним регулюванням теплоносія у 22 школах.

Слід зазначити, що кредитний договір з Європейським банком реконструкції та розвитку був підписаний у грудні минулого року. Проект з енергоефективності буде реалізований у 44 освітніх закладах.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.