П’ятниця, 29 Березня, 2024

Споживачі холодної води у кривому Розі мають заключити нові договори з Кривбасводоканалом

Мешканці Кривого Рогу  до 1 травня 2020 року зобов’язані заключити нові договори з комунальним підприємством «Кривбасводоканал». Повідомлення про це з’явилося на сайті підприємства, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Зазначається, що така міра необхідна на виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 09 листопада 2017 року. Він зобов’язує споживачів обрати модель договірних відносин з постачальниками комунальних послуг і заключити нові договори. Закон буде введений в дію 1 травня 2020 року, а отже до цього часу співвласники багатоповерхівок мають вирішити, яку модель договірних відносин обрати.

КП «Кривбасводоканал» пропонує своїм абонентам 5 моделей договорів на вибір два для індивідуальних споживачів, один для приватного сектору, один договір для колективного споживача та колективний договір для співвласників багатоквартирного будинку.

Для тих криворіжців, які до 1 травня не оберуть жодну з запропонованих моделей організації договірних відносин, або не звернуться до комунального підприємства взагалі, з ними буде укладений індивідуальних договір. Послуги з водопостачання та водовідведення будуть надаватися, але внутрішньобудинкові системи обслуговуватися не будуть.

Для укладання договорів абоненти можуть звертатися до Центру обслуговування абонентів за адресами: вул. Єсеніна, 6 та вул. Ватутіна, 43/7а; до районних Цехів підприємства та Водозбуту, що на пр.Гагаріна, 41а.

Детально про кожну модель договору криворіжці можуть дізнатися  у Постанові Кабінету міністрів України No690 від 5 липня 2019 року.

Слід зазначити, що борг населення Кривого Рогу за воду станом на 10 лютого 2020 року становить 279 мільйонів гривень. З них: мешканці багатоповерхівок заборгували близько 260 мільйонів (в тому числі за січень – 40 мільйонів); мешканці приватного сектору – 19 мільйонів гривень (в тому числі за січень – 3,8 мільйонів).

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.