Вівторок, 19 Березня, 2024

Створення сайтів, аутсорсинг та консалтинг: які послуги надають провідні ІТ-компанії Кривого Рогу

Світ не стоїть на місці, тож сьогодні ми переживаємо пік затребуваності інформаційних технологій. У Кривому Розі ІТ-компанії не лише здійснюють інформаційну підтримку, а й формують імідж та допомагають налагодити продажі виробникам різноманітної продукції та послуг. Саме тому місцеві бізнесмени обирають найкращих спеціалістів сфери, а молоді айтішники хочуть будувати кар’єру в топових компаніях. Далі представимо перелік найзатребуваніших ІТ-компаній Кривого Рогу. Далі на kryvyi-rih-future.

Створення сайтів та запуск інтернет-магазинів

1

Якщо ваша організація спеціалізується на реалізації певних типів товарів, то саме час подумати про  створення власного сайту або інтернет-магазину. Все більше українців надають перевагу інтернет-шопінгу, адже це швидко та зручно. Люди прагнуть звести до мінімуму час, витрачений на пошук найвигіднішої пропозиції на ринку, тим паче, що у разі виникнення будь-яких питань оператор може надати консультацію за телефоном. Для виробника це також надзвичайно вигідно, адже не потрібно вкладати кошти в оренду офісів та боятись, що у будь-який момент бізнес прогорить і ви залишитесь з купою боргів по рахунках.  В цьому випадку у Кривому розі послуги зі створення, оптимізації сайтів та налагодження інтернет-магазинів допоможе web-студія DEVTECH, а також BLEECKER. 

Аутсорсинг та 1C

2

Сьогодні чимало успішних компаній замовляють послуги аутсорсингу, тобто передають частину своїх завдань на виконання субпідрядним організаціями, які також є спеціалістами своєї справи. Представники бізнесу можуть замовити обслуговування своїх серверів, комп’ютерів та офісів у криворізькій компанії ASoft Ukraine.  Вона працює на ринку вже не перший рік та зарекомендувала себе як надійний партнер. 

Не втрачає своїх позицій і компанія “Білий вітер”, створена більше 20 років тому.  Вони були першопрохідцями у Кривому Розі та котрий рік займаються продажем та впровадженням програмного забезпечення 1С.  Якщо вам необхідно встановити та навчити своїх співробітників працювати з бухгалтерським обліком, то краще за “Білий вітер” цього не зробить ніхто. 

Консалтинг та налагодження роботи інтернет-сервісів

3

Ще одним “динозавром” ІТ-послуг у Кривому  Розі є компанія “АВ-Консалтинг”. Вона працює на ринку  з 1993 року та займається розробкою “під ключ” комплексних інформаційних систем для промислових підприємств.  “АВ-Консалтинг” обіцяє своїм клієнтам, що їх працівники дуже відповідально підходять до поставлених завдань, спроектують та виконають інсталяцію слабострумових систем. 

Розвитком комп’ютерних мереж у Кривому Розі займається компанія “РІАД”. Спеціалісти займаються створенням різноманітних інтернет-сервісів за забезпеченням постійного доступу до них. На даний момент це одна з найбільших операторів безпровідного доступу та покриває Кривий Ріг та його околиці. Послуги 3G зв’язку також надає компанія SVS technology. 

Зазначимо, що у Кривому Розі достатньо спеціалістів по кожному напрямку, тож ІТ-послуги можна замовити та проконтролювати на місці. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.