Вівторок, 30 Квітня, 2024

Як обрати новий хостинг для свого сайту?

Інколи ваш сайт потребує зміни хостингу, наприклад, в таких випадках, коли нинішній тариф вже став непідходящим, або якість хостингу погіршилась. Тоді для вашого сайту потрібен переїзд до нового хостинг-провайдеру. Насправді боятись тут нічого, адже, якщо ви найдете професійний хостинг, то спеціалісти компанії самі виконають перенесення сайту. З вашої сторони потрібно буде тільки вибрати відповідний тариф і оплатити його на обраний період. Або замовити послугу хостингу на тест і здійснити перенесення проекту.

Як обрати новий хостинг для свого сайту? Ваш новий хостинг має однозначно бути кращим за попередній, тобто має відповідати критеріям якості, наприклад, як цей український хостинг https://hyperhost.ua/uk. Розглянемо основні критерії надійного і стабільного хостингу для розміщення сайту.

Перш за все, це якісне програмне забезпечення. Наприклад, на вашому новому хостингу має бути зручна панель керування. Найпопулярнішою сьогодні є Cpanel. В цій панелі є всі необхідні для роботи функції, в тому числі диспетчер файлів, ДНС менеджер, керування поштою, аналітика та інші не менш важливі функції, які роблять роботу з хостингом швидкою і простою. Також не менш важливими є SSD диски, які забезпечують швидку роботу сайту. На щастя, сьогодні більшість провайдерів використовують саме їх.

Наступний критерій якісного хостингу професійна і грамотна технічна підтримка, яка працює цілодобово і в будь-який час може виконати ваш запит, наприклад, по перенесенню сайту чи іншого якогось налаштування. Технічна підтримка може знадобитись, коли буде потрібно налаштувати сертифікат захисту SSL, відправку пошти чи виділену IP адресу. В будь-якому випадку ви завжди зможете отримати кваліфіковану допомогу спеціалістів, якщо ваш хостинг-провайдер її надає безкоштовно. Особливо це актуально для віртуальних приватних серверів чи виділених серверів, де потрібні хоча б базові навички адміністрування. Тому при виборі хостера звертайте увагу на такий параметр.

Якщо обираєте новий хостинг для переїзду сайту, також читайте відгуки. Особливо корисними є відгуки на незалежних ресурсах, адже там часто пишуть самі ж користувачі. Будуть доречними як позитивні, так і негативні відгуки, які допоможуть скласти певну думку про провайдера послуг.

Обрали хостинг? Тоді замовляйте тестовий період і тестуйте функціонал. 7 днів вистачить з головою для того, щоб зрозуміти, чи підходить вам обрана послуга і чи ваш сайт став працювати краще. Надіємось, ви вже знайшли те, що шукали і ваш новий хостинг забезпечить швидку і стабільну роботу сайтів на довгі роки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.