Середа, 24 Квітня, 2024

До негоди готові: у Кривому Розі підготували техніку для боротьби з прогнозованим снігом

У Кривому Розі готуються до зустрічі «зими». За прогнозами синоптиків, сьогодні, 5 лютого у нашому місті очікується погіршення погодних умов. Зокрема, метеопрогноз обіцяє у Кривому Розі мокрий сніг після 15-ої години, з налипанням, сильний вітер зі сходу з поривами до 17-22 м/с та попереджає про ожеледицю на дорогах, пише kryvyi-rih-future.com.ua.

Як повідомляють на сайті міськвиконкому, наразі вся наявна у Кривому Розі снігозбиральна техніка приведена у «бойову готовність». У разі опадів вона вся вийде на дороги міста і працюватиме у цілодобовому режимі.

В першу чергу очищатимуть від снігу заклади бюджетної сфери: школи, дитячі садки, лікарні, зупинки громадського транспорту.

Як зазначив заступник Криворізького міського голови Олександр Катриченко, наразі місто має 30 тисяч тон посипочного матеріалу. В тому числі заготовлено більше 2,5 тисяч тон для посипання тротуарів та прибудинкових територій.

«Відзначу, що використовується екологічно чистий посипковий матеріал», – зауважив Олександр Катриченко.

Міська влада також звернулася до власників бізнесу з вимогою оперативно прибирати сніг біля своїх об’єктів.

Також в міськвиконкомі наголосили на тому, що до подолання наслідків негоди мають бути готові управителі будинків.

На дороги готові виїхати 130 одиниць техніки. У департаменті інфраструктури розвитку міста звернулися до водіїв з проханням не ставити автотранспорт вздовж проїзджої частини, а також не паркуватися під деревами, і по можливості тимчасово пересісти на громадський транспорт.

«Прохання до автолюбителів і містян бути обачливими, суворо дотримуватися правил безпеки, дорожнього руху, не залишати дітей без нагляду», – зазначив Олександр Катриченко.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.